Boekhoudkantoor Accad

Kies voor een persoonlijke aanpak

Boekhoudkantoor Accad is al jaren een gevestigde waarde en geniet het uitgebreide vertrouwen van ondernemers. Onder onze klanten vindt u zowel zelfstandigen, KMO's als middel grote ondernemingen. Met gerichte en duidelijke communicatie gepaard met de nodige actuele vakkennis streven wij naar een goede samenwerking met onze klanten voor een optimaal beleid van hun onderneming.

Advies op maat
Duidelijke afspraken
Ruime ervaring
Nieuw kantoor te Vosselaar
We zijn verhuisd naar een nieuw en modern kantoor te Vosselaar. Op een boogscheut van het oude kantoor vinden we op Bolk 43, eveneens te Vosselaar, een gloednieuw pareltje, hedendaags, mooi en ruim. Je kan parkeren achter het kantoor, op plaatsen enkel voor cliënteel van Accad gereserveerd. Binnen kan u plaatsnemen en adviezen krijgen in één van de twee nieuwe vergaderzalen. In Sint-Antonius-Zoersel blijven we ter uwer beschikking op het gekende adres.
Opening nieuw kantoor in Sint-Antonius Zoersel
Vanaf eind 2018 verwelkomen we u naast Vosselaar ook graag in ons nieuwe kantoor in Sint-Antonius Zoersel. Op deze manier kunnen de samenwerking met onze klanten in deze regio op een persoonlijke en directe manier versterken.
Wij zoeken nieuwe medewerkers
Hebt u onze jobs pagina al bekeken? Boekhoudkantoor Accad is steeds op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers.
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie